20/04/2024

Στο UEFA Futsal Champions League οι Χριστοδουλής και Αδαμόπουλος

Πρόσκληση για τη συμμετοχή τους στην κύρια φάση του UEFA Futsal Champions League, έλαβαν οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές Βασίλης Χριστοδουλής και Αντώνης Αδαμόπουλος.

Οι διαιτητές μας αναχωρούν προς Ιταλία και Κροατία αντίστοιχα, για να διευθύνουν αναμετρήσεις στους ομίλους που φιλοξενούνται εκεί αυτή την εβδομάδα.

Στον 4ο όμιλο στο Ρίμινι της Ιταλίας θα λάβουν χώρα στο RDS Stadium οι αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων: Peasro (Ιταλία), Kairat Almaty (Καζακστάν), Plzeň (Τσεχία) και Tyumen (Ρωσία).

Στον 7ο όμιλο του UEFA Futsal Champions League στο Σπλίτ της Κροατίας συμμετέχουν οι: MNK Olmissum (Κροατία), KMF FON (Σερβία), Leo (Αρμενία) και Linz (Αυστρία) με όλους τους αγώνες να φιλοξενούνται στο Sportska dvorana Ribnjak.

Οι Έλληνες διαιτητές έχουν οριστεί στις πρώτες αγωνιστικές ως α’ και β´ διαιτητές, με την τελευταία αγωνιστική να εκκρεμεί.

Η συμμετοχή τους στην κύρια φάση του UEFA Futsal Champions League αποτελεί τιμητική διάκριση για τους ίδιους, το ελληνικό ποδόσφαιρο σάλας και την την ελληνική διαιτησία. Οι αγώνες της κύριας φάσης θα πραγματοποιηθούν μεταξύ Τρίτης, 26 και Κυριακής, 31 Οκτωβρίου.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Share the Post:

Σχετικές δημοσιεύσεις