22/06/2024

Ξεκίνησε η σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Σάλας 2023

refs-school

Ξεκίνησε χτες Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 η νέα σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου σάλας, όπως είχε ανακοινωθεί σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, μετά τη συγκέντρωση των δηλώσεων συμμετοχής των ενδιαφερόμενων.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας (34ου Συντάγματος 49, Ζωγράφου), κάθε Τετάρτη και για ένα μήνα στις 6μμ.

Το προηγούμενο διάστημα η Πανελλήνια Ένωση Διαιτητών Ποδόσφαιρου Σάλας είχε δημιουργήσει φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στη σχολή. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και από όλη τη χώρα. Όσοι δεν καταφέρουν να παρακολουθήσουν τη σχολή που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο (Μάιος 2023) θα ενημερωθούν για την επόμενη.

Η τρέχουσα σχολή έχει δυο καινοτομίες. Πρόκειται για την πρώτη σχολή διαιτητών ποδόσφαιρου σάλας, η οποία παρακολουθείται από τους υποψήφιους διαιτητές τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά, μια που αρκετοί από τους συμμετέχοντες είναι από την περιφέρεια. Την ημέρα των εξετάσεων θα γίνει πρακτική εφαρμογή σε γήπεδο ποδόσφαιρου σάλας, με υποχρεωτική παρουσία όλων των διαιτητών, για την εξάσκηση στην εφαρμογή των υποδείξεων και κανονισμών.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι δια ζώσης και υποχρεωτική για την απόκτηση του διπλώματος διαιτητή.

Το σύνολο των συμμετεχόντων που παρακολουθούν τη σχολή διαιτητών ποδόσφαιρου σάλας δια ζώσης και διαδικτυακά είναι 32 άτομα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

Share the Post:

Σχετικές δημοσιεύσεις