24/07/2024

Καλωσορίζουμε τους νέους διαιτητές ποδόσφαιρου σάλας

refs-school

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 25 Ιουνίου με τις εξετάσεις η σχολή διαιτητών ποδόσφαιρου σάλας. Για ένα μήνα οι υποψήφιοι διαιτητές διδάχτηκαν τους κανόνες ποδόσφαιρου σάλας από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Λάμπρο Γρηγόρη, τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Υπεύθυνο Σχολών κ. Σαχίνη Δημήτριο και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Πιπιλίκα Ιωάννη. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων το παρών έδωσαν και εν ενεργεία συνάδελφοι, οι οποίοι στήριξαν τους υποψήφιους διαιτητές και μετέφεραν τις εμπειρίες τους.

Στα γραφεία της ΠΕΠΣΣ παρουσία του εκπροσώπου της ΕΠΟ και αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Πειραιά κ. Μοιραδωράκη Χαράλαμπο οι υποψήφιοι διαιτητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις επέτυχαν το απόλυτο αφού και οι 9 ανήκουν πλέον και επίσημα στη δύναμη των διαιτητών ποδόσφαιρου σάλας.

Ο κος Μοιραδωράκης συνεχάρη τους νέους διαιτητές, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και επαίνεσε την Επιτροπή Διαιτησίας για την επιτυχημένη διεξαγωγή των μαθημάτων και την άριστη παρουσία των νέων διαιτητών.

Από την πλευρά του ο κος Λάμπρος δήλωσε πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα και ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί τους από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και υπεύθυνος για τη σχολή κος Σαχίνης δήλωσε πως όλα αυτά είναι ευχάριστα και επιτυγχάνονται μόνο με συνεργασία και καλό κλίμα στις τάξεις των διαιτητών.

Τέλος το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κος Πιπιλίκας απένειμε τα εύσημα στους νέους διαιτητές και τους ευχήθηκε καλή επιτύχια στο δύσκολο έργο τους, τονίζοντας πως μόνο με αγάπη και δουλειά μπορούν να επιτύχουν τον στόχο τους.

Η Επιτροπή διαιτησίας ευχαρίστησε την ΕΠΟ και τον κ. Μοιραδωράκη για την υποστήριξη της και την παρουσία του.

Οι υποψήφιοι που ονομάστηκαν διαιτητές ποδόσφαιρου σάλας με αλφαβητική σειρά είναι:

  1. Ζερβάκης Γεώργιος
  2. Καλαματιανός Σπυρίδων
  3. Κώτσαινας Αντώνιος
  4. Κώτσαινας Ευάγγελος
  5. Λάμπρος Χρήστος
  6. Λεωνίδας Κωνσταντίνος
  7. Μπρούτσος Νικόλαος
  8. Τζαγκαράκης  Λάμπρος
  9. Χρυσάφης Νικόλαος

 

Εμείς με τη σειρά μας καλοσωρίζουμε τους νέους συναδέλφους, τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν!

Share the Post:

Σχετικές δημοσιεύσεις