24/07/2024

2 Σεπτεμβρίου το σεμινάριο διαιτητών

Ανακοινώθηκαν από την ΕΔ/ΕΠΣ Σάλας οι ημερομηνίες του επιμορφωτικού σεμιναρίου των διαιτητών ποδόσφαιρου σάλας καθώς και η μέρα των αγωνιστικών δοκιμών.

Το ετήσιο σεμινάριο διαιτητών και παρατηρητών ποδόσφαιρου σάλας θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στο αθλητικό κέντρο «Φυσίαθλον» (Εθν. Αντιστάσεως 39Α, Παλλήνη) με εισηγητή τον κ. Ανδρέα Δημητρίου. Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 6μμ, θα διεξαχθούν τα αγωνιστικά τεστ στο γήπεδο πίσω από την ΕΠΟ.

Όλοι οι διαιτητές χρειάζεται να προσκομίσουν τις απαραίτητες ιατρικές γνωματεύσεις (καρδιολόγου και οφθαλμίατρου), για να συμμετάσχουν στα αγωνιστικά τεστ, ενώ οι παρατηρητές διαιτησίας θα προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση από οφθαλμίατρο κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Η παρουσία όλων των διαιτητών –και εκείνων τις τελευταίας σχολής– είναι υποχρεωτική.


Ενημέρωση 11/08/2023: Τα αγωνιστικά τεστ θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα με το σεμινάριο στον ίδιο χώρο, δηλαδή, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στο αθλητικό κέντρο «Φυσίαθλον», στις 07:30πμ, ώρα προσέλευσης 07:00-07:15πμ και όχι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 6μμ, στο γήπεδο πίσω από την ΕΠΟ, όπως ήταν η αρχική ενημέρωση. 

Share the Post:

Σχετικές δημοσιεύσεις